sunparks

Sunparks Mol gaat een week dicht voor onderhoud

Van maandag 11 tot zondag 17 juni houdt bungalowpark Sunparks in Mol de deuren gesloten. Reden is een grondig onderhoud van het subtropisch zwembad. Volgens general manager Jean Jonkers is deze periode gekozen omdat die traditioneel heel rustig is.

De komende dagen krijgen de 2 grote buisglijbanen, de familieglijbaan en de wildwaterbaan een nieuwe bovenlaag. Ook het kinderbad en het grote zwembad ondergaan een revisie, waarvoor het zwemwater moet worden weggepompt. Omdat het subtropisch zwembad een wezenlijk onderdeel vormt van een verblijf op het domein, is beslist om het hele park te sluiten.

“De periode tussen Pinksteren en de grote vakantie is altijd kalm omdat veel jongeren dan examens hebben”, zegt Jean Jonkers. “Daarom hadden we deze periode geblokkeerd in ons reservatiesysteem.”

Graspop
Maandag 18 juni gaat Sunparks weer open en maakt het zich klaar om bezoekers van Graspop (21 – 24 juni) te ontvangen. Zo’n 3.000 metalfans en hun familie zullen dan op het domein verblijven, het resultaat van een samenwerking tussen Sunparks en het festival die al enkele jaren loopt.