House of Fun Een van de nieuwe attracties in The House of Fun is een arcadehal met veertig verschillende spellen. — © RR

SuperJump verandert in familie-entertainment park

De bekende trampolinehal SuperJump op de Antwerpseweg in Geel (her)opent komend weekend als onderdeel van The House of Fun. Dat wil met de uitbreiding van karaoke, groot lunapark en later een bowlingbaan een vollediger aanbod aan plezier brengen.

SuperJump opende in 2017 de deuren op bedrijvenzone Yellow Park op de Antwerpseweg in Geel. Intussen is het trampolinepark met zijn negen zones en 2.400 vierkante meter aan stuiterplezier tot ver buiten de stadsgrenzen uitgegroeid als een bekende attractie voor jong en iets minder jong. De verjaardagsfeestjes zijn er een succesformule, ook omdat het jonge grut er zich sinds 2020 kan uitleven in een digitale gamezone. Maar nu krijgt SuperJump er als The House Of Fun heel wat nieuwe attracties bij. Eigenlijk zijn die al sinds eind 2023 aanwezig, maar vrijdag volgt de officiële opening.

“Het is een fenomeen dat we de laatste tijd alsmaar in heel Europa zien opduiken: de uitbouw van Family Entertainment Centers”, zegt woordvoerder Joachim Heuvinck van The House Of Fun. “Die hebben als kenmerkende eigenschap dat ze drie of meer verschillende ontspanningsactiviteiten onder één dak aanbieden. Ook met The House Of Fun willen we de klanten zo een totaalbeleving op hoog kwalitatieve wijze bieden, waarbij ontspanning, plezier en horeca hand in hand gaan. Het moet ook een echt huis worden, waar de bezoekers een ‘welkom thuis’-gevoel krijgen.”

Karaoke en games

Naast het trampolineplezier van SuperJump bestaat The House Of Fun verder uit karaoke, een arcadehal en een Sportsbar. Zo hebben zoetgevooisde klanten de keuze uit drie thematische karaokekamers, waaronder ‘the wedding chapel’ en ‘the space garden’. De arcadehal kan je het best vergelijken met een lunapark op de kermis uit de jaren 80 en 90, waar je je kundigheid aan allerlei computerspellen en andere attracties kan tonen. The Arcades bevatten hier veertig verschillende spellen. En in de Sportsbar, het kloppende hart van het Geelse entertainment center, kan je niet alleen de inwendige mensen versterken, maar ook sportwedstrijden volgen op een twintigtal schermen of zelf een potje poolen.

In de sportsbar kun je sport volgen op een twintigtal schermen, maar zelf ook een potje poolen. — © RR

“Zeker ook een publiekstrekker wordt Babù, het fast casual concept van de Hertog Jan Resteurant Group”, zegt Joachim Heuvinck. Dat heeft niets met het Nederlandse biermerk te maken, maar met een streetfood concept van sterrenchef Gert De Mangeleer en Jef Poppe. Babù is dan weer een samentrekking van baked bun, een broodje dat ergens tussen een sweet bun en Engelse muffin in zweeft. “Babù heeft nu een vestiging in Gent, maar vrijdag opent dus in Geel de tweede in ons land. Hun bedoeling is om dat later verder in het land uit te rollen.”

Bowling

“Dit totaalverhaal van meer dan 4.000 vierkante meter is een uniek verhaal in de Kempen en ruime omstreken. Op termijn wil The House of Fun nog uitbreiden met een bowling in het aanbod. Die komt op de bovenverdieping. Naast de bestaande attracties is het de bedoeling om een complete belevingskalender te brengen met seizoensgebonden evenementen, parties, bedrijfsconcepten, eigen evenementen, maar ook events van externen. De mogelijkheden zijn eigenlijk onuitputtelijk. We hebben het concept van The House Of Fun zo opgevat dat het eventueel ook naar andere locaties kunnen overplaatsen. We gaan er prat op dat we een 100 procent Belgisch en onafhankelijk verhaal zijn, met wortels hier in de Kempen.”

http://thehouseoffun.be