Nieuws Kempen ‚t Wit Huys ter Miereyck verenigt sterke staaltjes van vakmanschap

‚t Wit Huys ter Miereyck verenigt sterke staaltjes van vakmanschap

‚t Wit Huys ter Miereyck verenigt sterke staaltjes van vakmanschap

't Wit Huys leefkeukenAls trouwe lezer van glossy lifestylemagazines had je er allicht van gehoord: in onze schone Kempen tonen sinds kort enkele topvakmensen hun kunnen dat over de hele wereld gesmaakt wordt. In het gerestaureerde Wit Huys ter Miereyck in Grobbendonk tref je niet alleen de uitvalsbasis van Anne-Livine, St.Paul Home, St.Paul Atelier, en JNV België. Je kan er ook de specialismen van 6 andere partners ontdekken. Het pand is eigendom van Ann Coen en Peter Vos, tevens zaakvoerders van de drie eerstgenoemde bedrijven.

Ann Coen en Peter Vos genieten met Anne-Livine en St.Paul wereldfaam. Anne-Livine is gespecialiseerd in de restauratie en renovatie van privé-projecten, zowel in België als in het buitenland. Hierbij werken Ann en Peter al 20 jaar samen met vaklui die oude technieken perfect beheersen en specialisten in hedendaags comfort en technische snufjes.

In ‚t Wit Huys ter Miereyck’ toont elke partner zijn kunnen. Zavel- en leembezetting, kalkvloeren, kalkverven, tadelakt maar ook glasdesign, glasverwarming, en domotica. Het pand is smaakvol gerestaureerd met bijzondere aandacht voor oude technieken, en toch uitgerust met de modernste snufjes, tot in het toilet toe. De inrichting gebeurde door Anne-Livine. St.Paul Home en St. Paul Atelier zorgden voor meubilair, lambrisering, stoelen, tafels… Dirk Neefs creëerde de glas-in-loodramen en nog 6 andere partners werkten mee aan het project. Ann en Peter hebben bij elke steen, vloer, of stukje muur een verhaal, een verhaal over passie en vakmanschap.

„In het Wit Huys komen opdrachtgevers vanuit de hele wereld kijken naar het kunnen van het collectief. Het project spreekt zo voor zich, dat de ene partner opdrachten binnenhaalt voor de andere partner. Het is een mooi verhaal van samenwerken, passie en vakmanschap.”

De eigenaars hebben nog heel wat plannen met het pand: ze organiseren binnenkort architectendagen met chef-koks en doen mee aan de Vlaamse Open Renovatiedag op 25 mei.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.