Nieuws Kempen Talent Tracks opent studio voor video’s en podcasts in Kempus van VanRoey.be

Talent Tracks opent studio voor video’s en podcasts in Kempus van VanRoey.be

Foto: RR

Talent Tracks opent studio voor video’s en podcasts in Kempus van VanRoey.be

TURNHOUT – Amper drie maanden na de start van hun bedrijf Talent Tracks mogen Geert Van den Eijnden en Koen van Dun al Coca-Cola en Voka tot hun klanten rekenen. Ze helpen bedrijven hun werknemers te trainen en bouwen studio’s voor in-house filmpjes en podcasts.

Geert Van den Eijnden is auteur van het boek ‘Presenteren met impact’ en geeft al meer dan tien jaar bedrijfstrainingen in onder meer presenteren en overtuigend schrijven. Koen van Dun is zelfstandig sales- en marketingconsultant en geeft onder meer de opleiding ‘sales voor niet-sales’. Samen richtten ze Talent Tracks op, waarmee ze bedrijven trainen in de nieuwe communicatie, marketing en sales.

Daarnaast bouwt Talent Tracks ook studio’s voor het realiseren van filmpjes en podcasts bij ondernemingen. “We zijn er van overtuigd dat elk bedrijf in de toekomst een multimediabedrijf wordt”, zeggen Geert en Koen. “Die mogelijkheden kunnen ingezet worden om visuele vacatures te maken, een belangrijke videomeeting te houden of een eigen podcast te starten. We hebben net een video- en podcaststudio gebouwd bij Voka in Brussel en zijn nu bezig bij influencer Nies Cools.”

Mark Uytterhoeven

Op dit moment bouwt Talent Tracks haar eigen video- en podcaststudio bij Kempus, het hoofdkwartier van IT-specialist VanRoey.be aan de Turnhoutse ring. Die wordt binnenkort verhuurd aan geïnteresseerde bedrijven. Geert en Koen installeren bovendien hun kantoor in de Kempus. “We zijn heel blij met de komst van Talent Tracks”, reageert CEO Pat Van Roey van VanRoey.be. “Met Kempus bouwen we stevig aan een creatief Kempisch ecosysteem. We gaan ook een dag per week samenwerken met Talent Tracks. Want ik geloof in echte Kempense kruisbestuiving.”

Naast de eigen studio blijft Talent Track inzetten op het aanbieden van trainingen. Daarvoor wordt samengewerkt met meer dan twintig trainers. Televisiepresentator Mark Uytterhoeven leert bijvoorbeeld hoe te spreken voor een camera. “Op dit moment lopen er al structurele leertrajecten bij klanten als Coca-Cola, Voka en Agoria. Die zijn meestal in de grote steden gevestigd. Maar ook de Kempen en het zuiden van Nederland zijn er klaar voor. We willen deze streek inwijden in alle mogelijkheden.”

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.