TALENT TRACKS HOOGSTRATEN Koen, Geert en nieuwe medewerker Emma in hun nieuwe video- en podcaststudio in Hoogstraten. Foto: Talent Tracks

Talent Tracks vindt een eigen stek in oude Friswit in Hoogstraten

Talent Tracks heeft een eigen stek gevonden. In het oude Friswit in Hoogstraten hebben Koen van Dun en Geert Van den Eijnden niet alleen een kantoorruimte ingericht, maar ook een professionele video- en podcaststudio.

Talent Tracks helpt bedrijven met hun leercultuur en dat gebeurt voortaan vanuit het nieuwe kantoor in Hoogstraten. “Koen en ik wonen in Wortel, dus Hoogstraten is de ideale ligging voor Talent Tracks”, zegt oprichter Geert Van den Eijnden. “We zochten al even een eigen plek met plaats voor onze nieuwe video- en podcaststudio en dat is nu gelukt in het oude Friswit.”

“Onze studio kan gehuurd worden voor de eigen communicatie, zowel in Hoogstraten als op locatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een belangrijke speech, leervideo’s, webinars, sociale media of een eigen podcast-reeks. En je hebt meteen twee vliegen in een klap: sterk beeld en geluid”, vult medeoprichter Koen van Dun aan.

Talent Tracks bouwt de studio’s ook bij bedrijven zelf en leidt mensen op, waardoor iedereen in twee dagen tijd aan de slag kan gaan met de eigen studio. “We zien daarvan al mooie resultaten met onze studio bij Voka in Brussel en influencer Nies Cools in Loenhout”, weet medewerkster Emma Scheyvaerts.

Momenteel bouwt Talent Tracks een studio bij Würth in Turnhout en bij Sony Music in Brussel. “Meer en meer organisaties begrijpen dat een eigen studio de toekomst is en dat talent op verschillende manieren wil bijleren”, vertelt Koen van Dun nog.

Omdat het belangrijk is om dit professioneel aan te pakken, staan bij Talent Tracks toptrainers ter beschikking. Onder meer Mark Uytterhoeven helpt bij spreken voor een camera.

Info:http://www.talenttracks.be/studios