Nieuws Kempen Talentus verhuist in Herentals naar het station

Talentus verhuist in Herentals naar het station

Talentus verhuist in Herentals naar het station

Het wervings- en selectiekantoor Talentus heeft zijn vestiging in het centrum van Herentals ingeruild voor een nieuwe en moderne locatie aan het station. “Zo zijn we beter bereikbaar”, zegt CEO Peter Van Hemele. “Klanten en kandidaten kunnen makkelijk bij het kantoor parkeren of met de trein komen. Een verhuizing vanuit het centrum naar de rand of zelfs naar een bedrijvenzone is een algemene trend voor onze kantoren.”

In het nieuwe kantoor is een apart lokaal voor sollicitatiegesprekken. “Op die manier kunnen we kandidaten meer privacy bieden wanneer ze op gesprek komen”, legt district manager Limburg Jan Stockman uit. In Herentals wordt het volledige pakket van diensten aangeboden: werving & selectie voor vaste aanwerving, uitzendkrachten en payroll.

Kantoor in Tessenderlo
Klanten zijn vooral middelgrote ondernemingen en de specialisatie situeert zich op het vlak van bedienden en technisch personeel. “In de Kempen hebben we een mooi aantal trouwe klanten die vooral actief zijn in de logistiek, life sciences en pharma”, aldus nog Peter Van Hemele.

Over heel het land telt Talentus intussen 26 kantoren. En daar komt er weldra nog eentje bij in de streek. “Binnenkort openen we ook een kantoor in Tessenderlo”, kondigt Jan Stockman aan. “Van daaruit zullen we Limburg kunnen servicen maar ook een betere dienstverlening verzorgen in de Zuiderkempen. Er worden 3 mensen tewerkgesteld, die recent zijn aangeworven.”

Op termijn bekijkt Talentus nog andere opportuniteiten in de Kempen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.