Nieuws Kempen Teams Voice als alternatief voor oude telefooncentrale

Teams Voice als alternatief voor oude telefooncentrale

Kristof Verhoeven

Teams Voice als alternatief voor oude telefooncentrale

De telefoon is nog steeds belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor klanten en medewerkers. Zeker in deze tijd van afstandswerken is het onmisbaar. Drive IT uit Herentals heeft intussen al meerdere bedrijven in de Kempen succesvol overgeschakeld naar Teams Voice, de moderne telefooncentrale in de cloud. En hiermee noemt het IT-bedrijf zich koploper in Vlaanderen.

Meer en meer bedrijven stappen af van de oude telefooncentrale. “Omdat ze kiezen voor meer flexibiliteit en voor een betere mobiele bereikbaarheid”, weet Kristof Verhoeven, zaakvoerder van Drive IT.”Als cloud-expert is Drive IT een van de koplopers in Vlaanderen om kmo’s om te schakelen naar Teams Voice, de integratie van je telefoniesysteem in Microsoft Teams. Een functionele aanvulling op Office 365, zodat mobiel werken en geconnecteerd blijven volledig gebundeld zijn in 1 applicatie, zowel voor intern als extern bellen.”

En dat beaamt Jan Van Lieshout, ceo van Smans in Turnhout. Drive IT heeft deze ambitieuze totaalpartner voor bedrijven in de elektronica-industrie en kabelassemblage succesvol overgeschakeld naar Teams Voice. “We werken al een 4-tal jaar met telefonie over het internet, of Voice over IP”, vertelt Jan. “De mobiele applicatie van ons platform bleek niet stabiel genoeg. Zo’n 80% van onze mensen heeft een buitendienstprofiel, denk maar aan onze sales reps en service engineers. Als gevolg moet VoIP ook perfect werken op de mobiele telefoon.”

“In deze coronatijd zijn we bij Smans meer en meer met MS Teams beginnen werken. Het is de ideale oplossing en is veel meer dan een vergadertool. Ook voor de telefooncentrale in de cloud is het een goede oplossing. Wij zagen volop potentieel en kozen voor een integratie van VoIP in MS Teams.” Volgens Jan Van Lieshout doet Teams Voice het prima. “De klant krijgt altijd iemand aan de lijn. Dat is zoveel meer waard dan een voicemail achterlaten op een gsm.”

En die reactie hoort Drive IT ook van andere klanten. “Het is bellen en gebeld worden vanaf elk vast of mobiel nummer en dit op de laptops, smartphones en bureautelefoons”, zegt zaakvoerder Kristof Verhoeven. “Het hele stukje mobiliteit is echt wel sterk, met 100% doorschakelmogelijkheden. Er zit een belplan achter en een goede bereikbaarheid is gegarandeerd.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer