Nieuws Kempen Tecno-winkels hopen vandaag op meer nieuws

Tecno-winkels hopen vandaag op meer nieuws

Tecno-winkels hopen vandaag op meer nieuws

tecnoDe winkels van de warenhuisketen Tecno hopen vandaag te vernemen hoe het verder moet met de leveringen. Maandag bleven de administratieve kantoren op de hoofdzetel in Herentals de hele dag dicht na de brand tijdens het weekend die een groot deel van de stock vernielde. Vanaf vandaag wordt er opnieuw gewerkt.

De directie doet er intussen alles aan om de bevoorrading aan de winkels te verzekeren. Met leveranciers worden afspraken gemaakt om snel nieuwe voorraden aan te leggen, met experts wordt bekeken of goederen die in ruimten stonden met enkel lichte rookschade, nog verkoopbaar zijn. Alleszins kunnen die ruimten snel weer in gebruik worden genomen.

De meeste winkeliers bleven gisteren op hun honger. Telefoontjes naar de hoofdzetel bleven onbeantwoord. Logisch, want door de brand was de elektriciteit uitgevallen. In de loop van de namiddag werd die hersteld, zo ook de verwarming. Op die manier kan er vanaf vandaag weer worden gewerkt, want in het administratieve gebouw beperkte de schade zich tot geurhinder.

Tecno beschikt over ruim 40 vestigingen in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Ze worden bevoorraad vanuit het distributiecentrum in Herentals.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer