Nieuws Kempen Teknihall werkt op twee locaties na brand

Teknihall werkt op twee locaties na brand

Teknihall werkt op twee locaties na brand

Foto GVA/BFM

Foto GVA/BFM

Het elektronicabedrijf Teknihall heeft na de zware brand van enkele weken geleden de activiteiten volledig kunnen heropstarten. Door een defecte koelkast brandde op zaterdagochtend 2 augustus de loods in de Brusselstraat van de transport zone langs de E19 in Meer (Hoogstraten) helemaal uit. Het personeel was enkele dagen technisch werkloos.

De omvang van de schade die de brand heeft veroorzaakt, wordt geraamd op enkele miljoenen euro. “Onze helpdesk en callcenter zijn nu gevestigd in Wuustwezel”, zegt zaakvoerder Wim Vorsselmans. “Om de herstellingen van onze klanten uit te voeren, huren we tijdelijk een bedrijfsruimte in de Brusselstraat. Door de moderne communicatietechnieken is er een online verbinding tussen de beide locaties en dat werkt vlot. Intussen zijn we weer op volle kracht aan het draaien.”

Of de uitgebrande bedrijfshal weer wordt opgebouwd, is nog een vraagteken. “Het dossier van de verzekering is zeer uitgebreid en er zijn meerdere partijen bij betrokken. Als dat afgerond is, dan zullen we rustig bekijken wat er met de bedrijfshal zal gebeuren. Een heropbouw behoort tot de mogelijkheden, maar een nieuw gebouw op een andere locatie is ook een optie. We wachten nog even met het nemen van die beslissing. Het belangrijkste is nu dat we opnieuw operationeel zijn”, zegt Wim Vorsselmans.

Teknihall herstelt elektronicamateriaal en huishoudtoestellen. (Ronny Van den Ackerveken)

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer