TelSmart Rob Renders Sasja De Schepper Rob Renders (TelSmart) en Sasja De Schepper (Telenet)

Telsmart lanceert Flexy Sim: “Met Flexy Sim gaan we voor echt ‘slim’ werken”

TelSmart, vaste waarde in de wereld van cloud telefonie, lanceert Flexy Sim. Een grensverleggende oplossing, ontwikkeld in samenwerking met Telenet, die zorgt voor een innoverende evolutie op de Belgische markt.

Met Flexy Sim bouwt TelSmart, de telecomprovider uit Kasterlee, verder aan haar visie om het leven van eindgebruikers simpel te maken. Het neemt daarbij afscheid van traditionele Cloud telefoniesystemen met vaste telefoontoestellen. De combinatie vaste telefonie op kantoor, telefooncentrale en GSM, op je bestaande smartphone, zorgt voor eenvoud en gebruiksgemak binnen bedrijven.

“Met Flexy Sim gaan we voor echt ‘slim’ werken”, verklaart Rob Renders, CEO van TelSmart. “Ons Next GEN Cloud telefonie platform is naadloos geïntegreerd met de platformen van Telenet, waardoor we nu ook gsmnummers mee overdragen en integreren in onze software. Belangrijke wins voor de klant zijn onder meer dat hij al zijn nummers zowel privé als zakelijk op één toestel heeft en met één klik kan kiezen met welk nummer hij uitbelt over het gsmnetwerk.”

“Je kan smart callflows achter je gsmnummer zetten”, aldus nog Renders. “Om een voorbeeld te geven, wanneer je een meeting start, kan je vanaf nu via je smartphone in één klik de meeting-button activeren. De beller hoort dat je in meeting zit en dat je oproep wordt doorgezet naar een collega. Hierdoor win je tijd en gaat de beller ook sneller geholpen zijn.”

“Alles kan vanop je smartphone vanop eender welke plaats ter wereld. Dit ondersteunt onze visie om de levenskwaliteit van mensen te maximaliseren. Met Flexy Sim kunnen bedrijven een ware transformatie teweegbrengen in hun organisatie”, benadrukt Renders enthousiast.