Nieuws Kempen Texaco opent eerste Belgische Go Fresh-concept langs E34 in Vosselaar

Texaco opent eerste Belgische Go Fresh-concept langs E34 in Vosselaar

Texaco opent eerste Belgische Go Fresh-concept langs E34 in Vosselaar

Texaco Vosselaar HIGH RES PRINT-7Langs de E34-snelweg ter hoogte van Vosselaar heeft Texaco twee compleet nieuwe stations in gebruik genomen, zowel richting Antwerpen als richting Nederland. Het gaat om de eerste vestigingen volgens het Go Fresh-concept in België. Ze huisvesten een bakkerij, een koffiecorner, een restaurant, een vergaderruimte en een Louis Delhaize-shop. “De binnenruimte is opgevat als één groot geheel”, zegt Koen Vroman, marketing & communication manager Europe bij EFR Group, die zo’n 1.200 tankstations bedient onder de merken Texaco in de Benelux en BP in Frankrijk.

Het Go Fresh-bakkerijconcept bestond al in Nederland en Frankrijk. “Go Fresh is ideaal om even tot rust te komen en te genieten van versgemalen koffie, een vers geperste jus of een vers bereide maaltijd”, weet Vroman. Daarnaast vinden de klanten er een minisupermarkt van Louis Delhaize met producten om ter plaatse te consumeren als om mee te nemen naar huis. De twee gelijkaardige gebouwen aan weerszijden van de snelweg kregen met een boogvormig dak een opvallende architectuur. “Binnen streven we naar een tijdloze, aangename omgeving”, aldus nog Koen Vroman. “De eerste reacties van de klanten zijn zeer positief.”

Nog meer plannen
Naast de shops werden ook de beide pompstations vernieuwd. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de weginfrastructuur. Het vroegere Carestel-restaurant over de snelweg staat intussen leeg en zal binnenkort worden gesloopt. EFR Group zal in 2016 in België nog meer vestigingen updaten naar het Go Fresh-concept.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer