Nieuws Kempen Texture Painting kondigt tweede alliantie aan

Texture Painting kondigt tweede alliantie aan

Texture Painting kondigt tweede alliantie aan

TURNHOUT/ZANDHOVEN – Texture Painting start een partnership met Intens interieur en smeedwerk. Het ambachtelijk smeedwerk van het Zandhovense bedrijf is vanaf eind september ook te bewonderen in de showroom van Texture Painting in Turnhout.

Texture Painting reageert trots op het partnerschap en de aanvulling van de eigen showroom. “Met deze samenwerking gaan we weer een stap verder in het ontzorgen van de architect en de klant”, zegt Ronny Wuyts, zaakvoerder van Texture Painting. “Dankzij de naadloze aansluiting met Intens Interieur kunnen we verder investeren in ambachtelijk vakmanschap, onze grootste passie en leidraad binnen het bedrijf. Door hun vakmanschap ook fysiek te etaleren in onze showroom, kunnen we de klant nog meer laten proeven van de warmte en de ziel die we telkens streven te creëren.”

Ook Intens Interieur is tevreden met de nieuwe samenwerking: “Dankzij Texture Painting kunnen we meegenieten van hun ruime showroom, vrijheid genoeg om te kunnen uitpakken met al onze materialen en technieken. Bovenop onze kijkwoning in Zandhoven creëren we hiermee een extra beleving voor authentiek Belgisch vakmanschap.”, aldus Britt Gysbrechts, medezaakvoerder van Intens Interieur.

Begin juli smeedde Texture Painting al een alliantie met de Waal Schilderwerken in Kapellen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.