Nieuws Kempen Texture Painting (Turnhout) opent belevingsshowroom

Texture Painting (Turnhout) opent belevingsshowroom

Texture Painting (Turnhout) opent belevingsshowroom

Texture PaintingTexture Painting in Turnhout, gespecialiseerd in decoratieve schilder- en kalktechnieken, heeft een bijzondere showroom geopend. Bezoekers kunnen de bijzondere technieken ontdekken in een interieur dat nauw aansluit bij de werkelijkheid. Het bedrijf is ook bezig met de oprichting van een eigen opleidingscentrum.

“We hebben onze showroom zodanig aangekleed alsof het lijkt dat je gewoon in een huis rondloopt”, legt zaakvoerder Ronny Wuyts uit. “Het is een mix van vloeren, wanden, meubels en decoratie, afgewerkt in diverse schildertechnieken. De meubelen en decoratie zijn afkomstig van onze nieuwe afdeling Texture Design en worden in ons eigen atelier gemaakt en te koop aangeboden. Door deze toevoeging kunnen klanten voortaan hun volledige woning door ons laten inrichten, gaande van vloeren en muren tot meubelen en verlichting.”

Exclusieve verdeler
Texture Painting is de exclusieve verdeler van MicroTopping in België. Deze techniek wordt gebruikt om een gelijkmatig en naadloze vloer te creëren die natuurlijk aanvoelt. Daarnaast hanteert het bedrijf onder meer de nieuwe techniek Architop om een betonvloer te creëren, en Lixio, waarbij marmerstukjes in een gietvloer aangebracht en gepolijst worden.

De nieuwe showroom wordt aan het grote publiek voorgesteld tijdens de opendeurdagen op 9 en 10 april. Een dag eerder worden de B2B-klanten al uitgenodigd. Ronny Wuyts richtte in 2008 het bedrijf op. Momenteel stelt hij 15 mensen tewerk. Vorig jaar ontving het bedrijf het Handmade in Belgium-label van Unizo.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer