Nieuws Kempen Texture Painting wil verder groeien

Texture Painting wil verder groeien

foto: Luk Malte

Texture Painting wil verder groeien

TURNHOUT  – Schilder- en decoratiebedrijf Texture Painting trekt Bob Schmeitz aan als investeerder. Het 12-jarige Texture Painting wil zo zijn groeiambities nog versnellen.

Ronny Wuyts, zaakvoerder van Texture Painting, en Bob Schmeitz bundelen de krachten voor de verdere uitbouw van Texture Painting. Het bedrijf kijkt nog naar verdere overnames voor geografische uitbreiding. De focus van Texture Painting zal liggen op verder investeren in vakmanschap en innoveren in kwalitatieve toepassingen die naadloos aansluiten bij het gamma van Texture Painting, dat te vinden is in de Muizenvenstraat in Turnhout. “Het aanpalende terrein zal op korte termijn verder ontwikkeld worden”, vertelt Bob Schmeitz. “Wij gaan alles onderbrengen in één samenhangend geheel. Texture Painting moet een bron van inspiratie zijn voor particulieren, architecten, vakmannen én voor onze medewerkers.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer