Nieuws Kempen The Fashion Store naar Rijkevorsel

The Fashion Store naar Rijkevorsel

The Fashion Store naar Rijkevorsel

RIJKEVORSEL – The Fashion Store, de modeketen die werd opgenomen binnen de ZEB-groep, heeft een nieuwe vestiging geopend in Rijkevorsel. Zowel mannen als vrouwen kunnen aan de  Merkplassesteenweg terecht voor een aanbod van meer dan 80 merken. Tijdens het openingsweekend organiseert de winkel verschillende acties en voordelen.

In 2006 zag de eerste The Fashion Store het licht in Lede, nu opent de modeketen haar elfde vestiging onder die naam in Rijkevorsel. The Fashion Store, die in 2018 overgenomen werd door de ZEB-groep, heeft verder ook nog één winkel onder de naam Ziffiks in Balen. De nieuwe vestiging in Rijkevorsel zal 6 werknemers tewerkstellen.

Tijdens het openingsweekend zijn er niet alleen openingsacties te scoren, elke lopende klant ontvangt een kraslotje en maakt zo kans om prijzen te winnen. Klanten worden op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 september getrakteerd op gratis stylingadvies van professionele huisstyliste Ilse Adams.

ZEB-groep is het moederbedrijf van de multibrand stores ZEB, The Fashion Store, PointCarré en ZEB For Stars. De Belgische retailer met hoofdzetel in Merchtem beschikt over 1200 medewerkers verspreid over 113 winkelpunten in heel België. De groep realiseerde voor het financieel jaar 2018-2019 een omzet van 223,4 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer