Robin en Kevin Thing Tomorrow Foto: Think Tomorrow

Think Tomorrow verwelkomt nieuwe business developer

Het Herentalse marketingbureau Think Tomorrow kondigt de aanwerving aan van Robin de Cnodder als nieuwe business developer van het creatieve team. Met deze strategische toevoeging zet Think Tomorrow zijn ambitieuze expansie voort.

Robin de Cnodder brengt een rijke ervaring van meer dan tien jaar in de marketingsector mee. Hij bouwt verder op een opmerkelijke carrière als zaakvoerder van een webbureau en als freelance marketing consultant. Zijn expertise strekt zich uit over een breed scala van disciplines, waaronder online marketing, projectmanagement en strategieontwikkeling. De Cnodder's visie op marketing en bedrijfsontwikkeling sluit naadloos aan bij de filosofie van Think Tomorrow.

"We zijn ongelooflijk trots om iemand van Robin's kaliber te verwelkomen bij ons team," zegt Kevin Heylen, zaakvoerder van Think Tomorrow. "Zijn uitgebreide ervaring en gedeelde visie op de kracht van tactische marketing zullen ongetwijfeld onze dienstverlening versterken en onze groei versnellen."

Als Business Developer zal De Cnodder zich niet alleen richten op het verder uitbouwen van het klantenportfolio, maar ook op het versterken van de interne processen om de creatieve en strategische capaciteiten van het bureau te maximaliseren. "Met talenten als Robin aan boord zijn we klaar om onze visie te realiseren en de toekomst van branding te herdefiniëren", aldus nog Kevin Heylen.

https://thinktomorrow.be