Nieuws Kempen Thomas More studenten zoeken coaches in ondernemerswereld

Thomas More studenten zoeken coaches in ondernemerswereld

Thomas More studenten zoeken coaches in ondernemerswereld

De Thomas More-hogeschool Kempen start met een nieuw excellentietraject, waarbij ook gerekend wordt op de betrokkenheid van ondernemers uit de streek. 30 bachelorstudenten zullen dit jaar pionieren in het Honours-degree, zo heet het excellentietraject. Ze zetten zich naast hun bacheloropleiding in voor maatschappelijk relevante uitdagingen en proberen een sociale onderneming op te zetten.

Elke student zoekt voor dat traject een persoonlijke coach, die gepassioneerd is door zijn of haar job. De studenten werken immers ook aan hun persoonlijke groei. Dat kan gaan over zaken als groeien in zelfzekerheid, spreken voor een publiek, van ondernemende tot financiële skills, van wetenschap tot onderwijskunde…. Een gepassioneerde coach kan hier enorm bij helpen: af en toe eens bellen of mailen, nu en dan een gesprek, meer verwachten de gemotiveerde studenten niet.

De coaches maken zo deel uit van een internationaal netwerk van bedrijven, hogescholen en studenten en zijn uitgenodigd op het slotevent in mei 2020, waarop elke student zijn of haar Honours-traject pitcht.

Wie een van de studenten wil coachen of wie meer informatie wil, kan contact opnemen met Rik Brabants, de projectmanager van het Honours-degree, op 0493 52 20 61  rik.brabants@thomasmore.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer