Nieuws Kempen Thomas More verwacht dit jaar 7.000 nieuwe studenten

Thomas More verwacht dit jaar 7.000 nieuwe studenten

Thomas More verwacht dit jaar 7.000 nieuwe studenten

TM-3000ste nieuwe student Elise Van Hoof-2De Thomas More-hogeschool heeft vanmiddag de 3.000ste nieuwe student in de bloemetjes gezet. Els Van Weert, regiodirecteur van Thomas More Kempen, verwelkomde op de campus in Geel Elise Van Hoof uit Oevel met een starterspakket. De hogeschool verwacht dit jaar de kaap van de 7.000 nieuwe inschrijvingen te overschrijden.

De inschrijvingen aan Thomas More lopen als een trein. Voor alle opleidingen op de campussen in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Turnhout en Vorselaar samen noteert de hogeschool momenteel een stijging van het aantal nieuwe studenten met meer dan 6%. Tijdens het vorige academiejaar telde Thomas More ongeveer 6.500 nieuwe studenten. Dit jaar wordt meer dan waarschijnlijk de kaap van de 7.000 overschreden. De dertig professionele bacheloropleidingen van Thomas More zullen in het academiejaar 2015/2016 ongeveer 14.000 studenten tellen. Thomas More wil voor al deze jongeren een hogeschool zijn waar samen leren en werken, innovatie en ondernemerschap, passie en ambitie, centraal staan.

Carrière in de zorg
3.000ste nieuwkomer Elise Van Hoof volgt vanaf september de opleiding Ergotherapie omdat ze graag een carrière in de zorgsector wil uitbouwen. Eenmaal de keuze van de opleiding gemaakt, was het voor haar ook niet moeilijk om een hogeschool te kiezen. De Geelse campus van Thomas More is vlakbij en Elise werd vooral gecharmeerd door de persoonlijke benadering van de student. Ze heeft ook het statuut van Topsport-student aangevraagd want ze speelt volleybal bij de Dames A van Kivola Riemst (Liga A, het hoogste niveau van het vrouwenvolleybal in ons land).

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer