Nieuws Kempen Thuisbatterijen zitten in de lift

Thuisbatterijen zitten in de lift

Thuisbatterijen zitten in de lift

Kempisch zonnepaneleninstallateur Belgian Solar heeft zijn duizendste thuisbatterij geplaatst. De adviseurs van Belgian Solar geven al jarenlang onafhankelijk en gratis advies over zonnepanelen en thuisbatterijen, en willen nu een stapje verder gaan voor hun klanten. Het bedrijf biedt een garantie waardoor klanten 100% zeker kunnen zijn dat ze de installatie terugverdienen, mits ze het advies natuurlijk opvolgen.

 

“We vinden het belangrijk dat de investering van onze klanten ook echt loont”, vertelt Wim Dirickx,  zaakvoerder van Belgian Solar. “We zijn ervan overtuigd dat met de juiste combinatie van zonnepanelen, omvormer en thuisbatterij(en) je 24 op 24 kan laden en ontladen. Hierdoor hoef je geen rekening meer te houden met  pieken en het capaciteitstarief. Met een goed geïnstalleerde thuisbatterij hoef je overdag geen elektriciteit af te nemen, zelfs niet bij slecht weer of bewolking.”

“Niet meer hoeven na te denken over je verbruik: we geloven dat het kan. Daarom bieden we onze klanten 10 jaar garantie op de opbrengst als ze ons advies opvolgen. Gaat het systeem minder opbrengen dan we berekend hebben, krijg je het verschil terug”, vertelt Dirickx.

Dat de vraag naar en de verkoop van thuisbatterijen in de lift zit, merkten ze bij Belgian Solar goed. De installateurs kunnen bijna niet volgen met de plaatsingen en hebben ondertussen al hun duizendste thuisbatterij geïnstalleerd.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.