Nieuws Kempen Tien faillissementen

Tien faillissementen

Tien faillissementen

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft de holding bvba Leeneninvesteer, Zandstraat in Turnhout, failliet verklaard op dagvaarding. Curator: Veerle Verhaegen.

De zaakvoerders van bvba AESD, Winkelomseheide in Geel, legden de boeken neer. De firma verzorgde elektriciteitswerken en had nog drie medewerkers in dienst. Curator: Gert Verreyt.

De bvba Springsteel, Acaciastraat in Geel, voerde las- en montagewerken uit. De onderneming werd op eigen aangifte failliet verklaard. Er waren nog één arbeider en één bediende in dienst. Curator: Tom Vandencruys.

De zaakvoerders van de bvba Schilderwerken Jo Groenen, Canadalaan in Geel, legden de boeken neer. Curator: Silvy Sterckx.

Op de Grote Steenweg in Geel is de bvba Vervaert Tamara, een land- en tuinbouwbedrijf failliet op dagvaarding. Curator: Tom Vandecruys.

Na dagvaarding door schuldeisers is de bvba Inpro Group uit de Diamantstraat in Herentals failliet verklaard. Het gaat om een holding en handelsbemiddelaar. Curator: Klaartje Claeys.

De uitbaters van de herberg De Leeuw op de Markt  in Kasterlee legden de boeken neer en zijn failliet verklaard. Curator: Klaartje Claeys.

Op dagvaarding werd de bvba Trebuchet, Kerkstraat in Meerle (Hoogstraten), failliet verklaard. De holding was actief in de markt- en opinieonderzoekbureaus. Curator: Mark Bruurs.

Op de Geelsebaan in Laakdal legde Xavier Claessens de boeken neer van het café De 4 Wegen.  Curator: Tom Vandecruys.

De Nederlandse klinkerlegger Hendrikus Van Gastel, Antwerpseweg in Beerse, gooide de handdoek. Curator: Veerle Verhaegen.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

(Marc Peeters)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer