Nieuws Kempen Tijs Vrolix naar Intracto als strateeg

Tijs Vrolix naar Intracto als strateeg

Tijs Vrolix naar Intracto als strateeg

HERENTALS – Digitaal agentschap Intracto haalt Tijs Vrolix (37 jaar) binnen als strateeg, zowel voor als achter de schermen. Vrolix heeft een  brede ervaring in design en marketing. Met onder andere zijn expertise in customer experience is het de bedoeling dat hij een onmiddellijke meerwaarde is voor het team en de klanten van Intracto.

Tijs Vrolix en Intracto hebben elkaar gevonden rond eenzelfde filosofie over het omgaan met klanten.

“Een aloude regel in customer relationship management, is behandel je klanten zoals je zelf zou behandeld willen worden”, zo klinkt het Intracto. “Die regel wint met de dag aan belang. De ervaring van de gebruiker is misschien wel de belangrijkste. Want of je nu een sterk merk bent of niet, de manier waarop je mensen kan informeren/begeleiden in je verhaal/product, maakt uiteindelijk het verschil tussen een positieve of negatieve balans.”

Bewuste keuze voor Intracto

Na passages bij Boondoggle en Fjord koos Tijs Vrolix ervoor om zelfstandig projecten aan te nemen als customer experience strategist, voor bedrijven zoals VRT, Hello Bank!, Engie en Proximus. Hij werkte ook voor verscheidene agencies zoals Sue Amsterdam, Emakina, en Accenture, maar kiest nu voor Intracto als vaste partner.

Tijs Vrolix: “Intracto is steeds meer aan het groeien naar referentie-agency. Ze nemen steeds doelgerichte volgende stappen die getuigen van voortschrijdend inzicht. Om die inzichten in de toekomst nog concreter en krachtiger te maken, zet ik graag mijn schouders achter dit project. Cases die opvallen qua impact en gebruiksvriendelijkheid: daarvoor mogen de klanten van Intracto voortaan ook naar mij kijken.”

websites aantrekkelijker maken

Tom Van Mierlo, strateeg bij Intracto, ziet Tijs Vrolix graag komen: “als ik eerlijk ben, heeft Tijs altijd op onze radar gestaan. Hij staat al jaren synoniem voor een slimme aanpak met een sterk oog op design. Als je kijkt naar tal van bankensites en zelfs pure e-commerce sites, dan liggen er nog zoveel mogelijkheden om met kleine en grote ingrepen gigantisch impactvolle verbeteringen te doen. We zijn dan ook heel vrolijk met de komst van Tijs.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.