GH043A0495-bewerkt

Tim Laurijssens nieuwe vennoot HB Accountants

Op 1 oktober treedt Tim Laurijssens toe als nieuwe vennoot bij HB Accountants, dat is gevestigd aan de Kempenlaan in Turnhout. Hij zal er samen met Bart Huybrechts een team van 6 medewerkers aansturen.

Beiden hebben nog in dezelfde voetbalploeg gespeeld en genoten dezelfde opleiding. Tim ging aan de slag bij Deloitte, terwijl Bart zijn kantoor uitbouwde.

Keihard werken
“Dat is vooral een kwestie van hard werken en mond-tot-mondreclame,” meent Bart Huybrechts. “Ik heb altijd geloofd dat een accountant meer is dan iemand die enkel de boekhouding verzorgt, de BTW-aangifte indient en de jaarrekening opstelt. Daarna begint volgens mij pas het echte werk.”

Vorig jaar ontmoetten de 2 mekaar opnieuw en groeide de idee om de handen in mekaar te slaan, temeer omdat Tim Laurijssens intussen ook als zelfstandig accountant was gestart. De gestage groei van HB Accountants betekende voor Bart Huybrechts dat hij als zaakvoerder stilaan tegen zijn limieten aanliep.

Het kantoor wil een ferme voetafdruk zetten in de Kempen. “Aan de ene kant willen we natuurlijk de continuïteit verzekeren voor onze huidige klanten,” zegt Tim. “Anderzijds hebben we een gezonde ambitie om HB Accountants als kwaliteitslabel in de Kempen nog sterker te maken.”