Nieuws Kempen TinQ opent tankstation in Lichtaart (Kasterlee)

TinQ opent tankstation in Lichtaart (Kasterlee)

TinQ opent tankstation in Lichtaart (Kasterlee)

KASTERLEE – TinQ, een dochterbedrijf van de Nederlandse multi-brandgroep ENVIEM, opent vrijdag een tankstation in Lichtaart. Het vierde al in België. In Nederland bouwde TinQ al een keten van meer dan vierhonderd tankstations uit.

TinQ is twintig jaar actief in Nederland en verovert nu ook de Belgische markt. Dat gebeurt vanuit het Belgische kantoor in Herentals, waar Stefan Claes manager van TinQ België is.

Het tankstation in Lichtaart is het vierde Belgische tankstation. Eerder al opende TinQ stations in Berlaar, Bevel en Bunsbeek. “We implementeren de succesvolle basisprincipes van TinQ ook in België”, zegt Stefan Claes. “Dat betekent: eenvoudig, snel, 24/7, voordelig, veilig en bij jou in de buurt. De ligging van onze eerste stations illustreert dat buurtprincipe.”

TinQ wil klanten lokken door allerhande stunts. In Nederland konden de klanten onlangs tanken aan de prijzen van twintig jaar geleden. Dat zit er in België voorlopig niet in. “Maar tijdens het openingsweekend in Lichtaart zijn alvast tien brandstofbonnen van 100 euro te winnen en tank je met een megakorting”, belooft Stefan Claes.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.