Nieuws Kempen Toch (nog) geen opening, maar take-away voor Bardo

Toch (nog) geen opening, maar take-away voor Bardo

Toch (nog) geen opening, maar take-away voor Bardo

TURNHOUT – Zo’n twee weken geleden zou op de Grote Markt Brasserie en loungebar Bardo open gaan. Daarover berichtten wij eerder al. Maar die verwachte opening is alweer iets wat door corona niet is kunnen doorgaan. De zaak is nu tijdelijk overgestapt op take-away.

“We hadden onze opening twee weken geleden gepland, maar het heeft niet mogen zijn”, vertelt een gelaten Michaël Serrien van Bardo. Hij richtte in een pand aan de westkant van de Grote Markt zijn nieuwe zaak in. “Die bestaat eigenlijk uit drie delen. Vooraan is er een veranda waar we wat lagere stoelen en zetels hebben. Binnen is er dan de brasserie, die we stijlvol hebben aangekleed. Achteraan, waar vroeger een feestzaaltje was, hebben we het ingericht als lounge bar.”

Door de huidige sluiting van de horeca, heeft Bardo zijn deuren nog niet kunnen openzetten voor het grote publiek. Daarom biedt de zaak zijn brasserie-gerechten nu voorlopig aan als take-away.

“Ik doe dat vooral voor de marketing”, geeft Michaël Serrien toe. “Want om de huur en de chef betaald te krijgen, moet ik heel veel take-away verkopen. We hebben in die formule wel een goede start gehad. Wat daarbij ook meespeelt, is dat we het interieur geheim hadden gehouden tot aan de opening. Wie nu take-away komt ophalen, kan toch al eens binnen komen piepen. We kregen al positieve commentaren.”

Take-away is bij Bardo deze dagen dus ook een beetje ‘give-away’ van het interieur.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.