Nieuws Kempen Toekomst van Beneens richtte flagstore Donum in

Toekomst van Beneens richtte flagstore Donum in

Toekomst van Beneens richtte flagstore Donum in

Beneens_Donum_ Hans VerelstBouwbedrijf Beneens richtte  de nieuwe vestiging in Antwerpen van Donum in, een referentie op het vlak van interieurinrichting en design.

Jo Beneens, commercieel directeur: “Het feit dat wij dit werk mochten uitvoeren, bevestigt onze reputatie als winkelinrichter voor kleine en grote projecten.”

Bij Donum kunnen klanten een volledig interieur laten samenstellen. Ze worden hierin van begin tot eind bijgestaan door interieurarchitecten. Donum zorgt niet alleen voor de grote meubelstukken, maar ook voor alle accessoires.

De toekomst van het bedrijf in actie
De verantwoordelijkheid voor het hele project rustte op de schouders van projectleider Hans Verelst. “Hans werkt sinds zijn stage al bijna vier jaar voor ons en is een beloftevol projectleider. Aan dit project werkte de toekomst van ons bedrijf: zowel Hans als de ploegbazen waren twintigers en jonge dertigers, net als de architecten,” zegt Jo.

“Het is heel tof wanneer men de kans krijgt zo’n prestigeproject te kunnen leiden. Het waren ook leuke maanden! Ons jonge team hing enorm goed aan elkaar en de sfeer op werf was ook super. Onze eigen ploegen en die van de onderaannemers hielpen elkaar spontaan wanneer iets vertraging dreigde op te lopen. Ook het contact met het Donum-personeel verliep heel hartelijk” zegt Hans Verelst.

Voor wat Beneens zelf niet kan uitvoeren, doet het bewust beroep op onderaannemers of partners met een ijzersterke reputatie, het liefst uit de Kempen. Men vermeldt de goede samenwerking met BM metaalwerken uit Olen, Electro Wouters uit Beerzel, BNS Technics uit Herentals en met de Kortrijkse firma Liquid Floors.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer