Nieuws Kempen Tops-Schaut overgenomen

Tops-Schaut overgenomen

Tops-Schaut overgenomen

HERENTALS/TURNHOUT – De investeerders achter de site Le Bon in Turnhout hebben Tops-Schaut BV uit Herentals overgenomen. Dat maken ze vandaag bekend.

Tops-Schaut BV is gespecialiseerd in maatwerk van het plaatsen van aluminium ramen, schuiframen, deuren, rolluiken, veranda’s en aanverwante met een eigen productieafdeling gelegen aan de Noordervaart in Herentals.

De investeerders wensen naast hun vastgoedactiviteiten selectief te investeren in gelijkaardige familiale KMO’s – in het bijzonder in de maakindustrie – met duurzame groeiambities zonder opvolging in eigen rangen. Daarnaast willen zij ook investeren in jonge geëngageerde ondernemers met toekomstgerichte ideeën. Kortom, starters die alle noodzakelijke behoeften als starter onder 1 dak vinden (risicokapitaal, expertise, huisvesting).

Deze overname volgt op verschillende deelnemingen en investeringen in de zorg, horeca en bouwsector.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.