Nieuws Kempen Totale uitverkoop door nieuwe eigenaar van hotel ‘t Hemelryck

Totale uitverkoop door nieuwe eigenaar van hotel ‘t Hemelryck

Totale uitverkoop door nieuwe eigenaar van hotel ‘t Hemelryck

Hotel ’t Hemelryck in Grobbendonk ondergaat momenteel een transformatie. Binnenkort gaat het – met een nieuw interieur en nieuwe eigenaars – terug open. Voor ondernemer Sven Wilms en zijn partner Caroline Fraiture is het hun tweede hotel.

Door het plotse overlijden van de toenmalige eigenaar was het Grobbendonkse hotel-restaurant sinds april 2019 gesloten. Sven Wilms uit Meerhout zag als ondernemer de mogelijkheden van het pand, en besloot het te kopen. Hij tovert het nu om tot een wellnesshotel met themakamers.

De nieuwe uitbaters verkopen de oude inboedel van het hotel via de Facebookpagina van ’t Hemelryck. Werkelijk alles gaat onder de hamer, van borden en decoratie tot terrasmeubilair en keukeninrichting.

Fitness

Sven Wilms is een sportieve jonge ondernemer uit Meerhout die niet kan stilzitten. Hij stampte drie BodyMove-fitnesszaken uit de grond, die hij in 2016 verkocht aan Snap Fitness. Later opende hij nog 3 nieuwe fitnesscentra als Snap-franchisenemer. Hij haalde met zijn bedrijfje MediMove de licentie naar Europa voor het gele neusapparaatje dat tourwinnaar Chris Froome tijdens de Tour de France gebruikte. In Wallonië is hij mede-eigenaar van 5 hotels. Hotel Hemelryck is Wilms’ zesde hotel.

Hotel Hemelryck zal vermoedelijk in het voorjaar opnieuw de deuren openen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.