Nieuws Kempen Trezart bestelt festivalbier bij Brouwerij Wolf

Trezart bestelt festivalbier bij Brouwerij Wolf

Trezart bestelt festivalbier bij Brouwerij Wolf

charel&coHet Internationaal Straatkunstenfestival Trezart heeft een festivalbier laten brouwen bij Brouwerij Wolf uit Aarschot. Het Trezartbier zal worden geschonken tijdens het festival, dat op 12 en 13 september plaatsvindt op het Zilvermeer in Mol.

“De gemeenschappelijke eigenschappen van onze beide organisaties – de beleving, het speelse, het internationale karakter, de kwaliteit en de verrassing – leidden tot het initiatief om dit Trezartbier uit te brengen”, zeggen Geert Mangelschots van de organiserende vzw Zart en Peter Van der Borght van Brouwerij Wolf. Het bier heeft een alcoholgehalte van 7,2% en een goudgele kleur.

Dertig acts
Het festival is dit jaar aan zijn 27ste editie toe, startte destijds als onderdeel van de parochiefeesten in Balen maar heeft nu al een aantal jaren zijn thuisbasis op het Zilvermeer in Mol. Jaarlijks mag het zo’n 12.000 bezoekers verwelkomen. Dit jaar staat een dertigtal acts geprogrammeerd, gebracht door een internationale keure aan artiesten en gezelschappen. Op het programma staan onder meer El Nino uit Spanje, Tall Tales Acrobatics uit Nederland, Naoto uit Japan, CheeeseCakeCie uit Frankrijk en Charel en Co uit de Kempen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer