Nieuws Kempen TRiAS verhuist naar vroegere schrijnwerkerij

TRiAS verhuist naar vroegere schrijnwerkerij

TRiAS verhuist naar vroegere schrijnwerkerij

Architectenbureau TRiAS uit Turnhout verhuisde recent naar een gerenoveerd schrijnwerkersatelier. Ondernemers kunnen de nieuwe locatie ontdekken tijdens de volgende Open Coffee on Tour.

De voorbije jaren was TRiAS gehuisvest op Campus Blairon. “Maar we hadden nood aan meer en betere ruimte”, legt zaakvoerder Tom Reynders uit. De oplossing lag uiteindelijk slechts een paar honderd meter verder. “We kochten langs de Steenweg op Gierle een oud bedrijfspand. Vroeger was er een schrijnwerkersatelier gevestigd. Dat hebben we volledig gerenoveerd tot een hedendaagse woon- en werkomgeving.”

Duurzaam bouwen
Het nieuwe hoofdkantoor is tegelijk een uithangbord en een visitekaartje voor TRiAS. “Deze renovatie toont aan dat hedendaagse architectuur en duurzaam bouwen en verbouwen niet alleen in nieuwbouw mogelijk zijn. Dit gebouw was er slecht aan toe. Toch hebben we het behouden en omgevormd tot een energiezuinig pand. Bovendien huisvest het nu ook uitzendkantoor Impact en combineren we dat met wonen op de site.”

TRiAS werd opgericht in 2011 en telt ongeveer 15 architecten, interieur- en landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen. Het bureau heeft momenteel verschillende vacatures openstaan.

De nieuwe kantoren vormen dinsdag 5 februari het decor voor een Open Coffee on Tour. Ondernemers die er bij willen zijn, dienen zich snel in te schrijven. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt tot 50.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.