Nieuws Kempen Tripel ‘INHUIS’ krijgt een vervolg

Tripel ‘INHUIS’ krijgt een vervolg

Tripel ‘INHUIS’ krijgt een vervolg

TURNHOUT- Immo Vansweevelt brouwt een vervolg aan de actie die het vorig jaar deed voor de 30ste verjaardag van het bedrijf. Toen werd samen met de lancering van het eigen magazine INHUIS een gelegenheidsbier geschonken: Tripel INHUIS. Dat viel in de smaak en Vansweevelt heeft opnieuw 500 grote Tripel flessen besteld, bestemd voor de klanten.

“Zijn we nu een brouwende makelaar of een makelende brouwer? Geen van beide,” lacht Dennis Vansweevelt, “maar we zijn wel heel blij met het resultaat.”

Vansweevelt heeft opnieuw de handen in elkaar geslagen met brouwerij Het Nest in Oud-Turnhout om van de gekende Schuppenboer van Het Nest een aparte bestelling af te werken van 500 flessen van 75 cl met de naam ‘Tripel INHUIS’. “Die zullen worden ingezet als relatiegeschenk”, weet Eric Dictus, communicatieverantwoordelijke bij Vansweevelt. “We werken daarvoor graag samen met lokale bedrijven. Zo is er ook een gelijkaardige samenwerking met chocolatier Pas in Turnhout.”  Voor Brouwerij Het Nest is deze opdracht een mooie manier om te tonen dat het ook gepersonaliseerde kleinere volumes kan verwerken.

Vansweevelt heeft zijn hoofdkantoor in Turnhout en heeft ook nog kantoren in Herentals, Geel en Mol. De vastgoedspecialist opent binnenkort ook nog kantoren in Vosselaar en in Mechelen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.