Nieuws Kempen Tuinbouwbedrijf Dirk Maris valt in de prijzen

Tuinbouwbedrijf Dirk Maris valt in de prijzen

Foto: Facebook

Tuinbouwbedrijf Dirk Maris valt in de prijzen

Tuinbouwbedrijf Dirk Maris uit Arendonk is in de running voor de Voka Prijs Ondernemen 2021. Dat meldt Voka Mechelen-Kempen. In totaal mikken negen bedrijven op de grote ondernemersprijs. Op 30 september kennen we de winnaar. “Dit raakt ons enorm”, klinkt het bij het familiebedrijf.

Negen bedrijven uit de regio Mechelen-Kempen komen in aanmerking om de Voka Prijs Ondernemen 2021 te winnen. De bestuurders van een Voka Lokaal-afdeling, die vaak zelf uit het bedrijfsleven komen, kiezen de winnaar in hun regio. Ze kijken onder meer naar durf en ambitie, de wil om te innoveren en de vernieuwende bedrijfscultuur. Voor de Voka Lokaal-afdeling Kempen Oost gaat de award dit jaar naar tuinbouwbedrijf Dirk Maris nv. Ze zijn meteen ook genomineerd voor dé Prijs Ondernemen.

Nele en Lore zijn de dochters van Dirk Maris. In 1993 richtte hij – samen met zijn echtgenote Lydia Jacobs – een tuinbedrijf op. Vooral het innovatieve karakter van het bedrijf wordt geprezen. Zo zijn ze intussen ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van groendaken voor bedrijven en particulieren. “Deze Voka-award krijgen, raakt ons enorm”, klinkt het.

Vanaf 1 juli 2021 kan iedereen dan zijn stem uitbrengen op de Voka-website. Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 30 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2021 wordt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer