Nieuws Kempen Turnhout lanceert coachingstraject voor lokale ondernemers

Turnhout lanceert coachingstraject voor lokale ondernemers

Tijdens een persmoment kondigde Turnhout het ondernemerstraject aan.

Turnhout lanceert coachingstraject voor lokale ondernemers

Stad Turnhout maakt 80 000 euro vrij voor lokale ondernemers om coaching op maat aan te bieden. Het slaat hiervoor de handen in elkaar met Unizo Provincie Antwerpen en Voka-KvK Mechelen-Kempen.

“We beseffen dat ondernemers voor uitdagingen staan en dat dit vragen en onzekerheden oproept. Daarom zetten we de expertise en ondersteuning van UNIZO en Voka in” zegt de Turnhoutse schepen van Economie Luc Op de Beeck.

Het traject houdt een intakegesprek in en een analyse van de toestand van het bedrijf. Daarna kan er een begeleidingstraject volgen. “Het intakegesprek bieden we volledig gratis aan, voor het verdere traject hebben we voor iedereen een budget van 350 euro beschikbaar, inclusief btw.”

Het aanbod geldt voor alle ondernemers met vestiging in Turnhout. Maar de stad wil extra aandacht geven aan de sectoren die het hardst getroffen zijn door sluitingen zoals de horeca, de kappers en andere niet-medische contactberoepen.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.