Nieuws Kempen Turnhoutenaar helpt online feesten organiseren

Turnhoutenaar helpt online feesten organiseren

Turnhoutenaar helpt online feesten organiseren

Turnhoutenaar Kenny Wyckmans (29), die vier jaar geleden Foodtruckbestellen.be lanceerde, komt met iets nieuws: PartyPal.be.

Dat is een website van waaruit je een feest kan organiseren. Je krijgt een overzicht van cateraars, fotografen, dj’s, leveranciers van springkastelen, bloemen, aankleding en zo meer. Het is de bedoeling dat je niet meer overal moet rondzoeken naar geschikte locaties en leveranciers. Op PartyPal krijg je alles overzichtelijk gepresenteerd en kan je meteen offertes aanvragen of zelfs leveranciers boeken.

Start met 100

Van de kant van de leveranciers is er alvast belangstelling. De website start met meer dan 100 leveranciers over heel België die zich hebben geregistreerd om zich op PartyPal te presenteren. “Zelf zit ik al bijna 10 jaar in de sector”, vertelt initiatiefnemer Kenny Wyckmans. “Met mijn foodtruckplatform en photobooth bedrijf kom ik bijna elk weekend op een event. Van babyborrel tot communie, van bruiloft tot bedrijfsfeest. Wat blijkt? Bijna elke organisator stoot op hetzelfde probleem: het vraagt enorm veel tijd én moeite om je ideale leveranciers te verzamelen. Met Partypal is organiseren kinderspel.”

Voordeel voor vragers en aanbieders

Met Partypal vind en boek je dus eenvoudig leveranciers naar keuze voor je event en vergelijk je offertes in je eigen dashboard. Als gebruiker maak je een account aan en zo blijft alle informatie en communicatie met de leveranciers die jou interesseren, overzichtelijk gebundeld. “Ook leveranciers halen er voordeel uit”, stelt Kenny Wyckmans. “Zij kunnen kiezen uit twee formules om op de site te worden vermeld: gratis, of voor €19.99/maand. Met de betalende formule krijgen ze nog meer zichtbaarheid. Bij een zoekopdracht verschijnen de betalende leveranciers bijvoorbeeld bovenaan.”

De bestaande site Foodtrucks.be blijft bestaan. De twee webistes worden aan elkaar gelinkt, zodat ook foodtrucks in het feestaanbod kunnen worden opgenomen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.