Nieuws Kempen Turnhouts bedrijf brengt zeevruchten naar China

Turnhouts bedrijf brengt zeevruchten naar China

Turnhouts bedrijf brengt zeevruchten naar China

TURNHOUT – Ook in China kan men nu genieten van Belgische delicatessen. Horsten International opent een flagship store voor Belgische voedings- en drankproducten op een e-commerce platform van de Alibaba Group. Via dit platform kunnen Chinese consumenten producten rechtstreeks van buitenlandse leveranciers kopen via het internet.

Sinds eind januari 2021 heeft Horsten International uit Turnhout een flagship store geopend op het cross-border e-commerce platform Tmall Global. Het is de eerste en enige Belgische webshop die zich specifiek toelegt op de online verkoop van Belgische specialiteiten in China.

De flagship store wordt beheerd door Horsten International, in samenwerking met haar team in China en een dienstverlener gevestigd in Shanghai. Horsten geeft de jaarlijks 654 miljoen actieve consumenten op Alibaba toegang tot chocolade, bier, koekjes, bakkerijproducten, snoep en andere voedingsmiddelen en dranken uit België. Via Horsten kunnen Belgische voedings- en drankmerken de krachten bundelen en hun kansen op succes maximaliseren.

Vier merken vonden hun weg al naar China via de webshop van Horsten: chocolaterie Ickx, zuivelbedrijf Inex,  chocoladetruffels van Lemaître van familiebedrijf Meroso Foods en Guylian met haar wereldberoemde zeevruchten en chocoladetabletten.

Horsten International is een China consulting bedrijf, opgericht in 1996 door wijlen Joos Horsten, de man achter de succesvolle joint venture van Janssen Pharmaceutica in China. Met zijn professioneel team in haar kantoren in België en China is Horsten International een ervaren China-consultant in België. In 2016 is Horsten International gestart met MyChinaWeb, het eerste China online marketingbureau in België. MyChinaWeb begeleidt klanten bij hun activiteiten op e-commerce en sociale media kanalen in China.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.