Nieuws Kempen Turnhouts bedrijf krijgt van Microsoft erkenning voor succesvolle app

Turnhouts bedrijf krijgt van Microsoft erkenning voor succesvolle app

Turnhouts bedrijf krijgt van Microsoft erkenning voor succesvolle app

TURNHOUT – SalesMatik, de succesvolle applicatie van d!nk, behaalt de Microsoft Co-sell Ready status. Het Turnhoutse bedrijf wist met deze ontwikkeling de voorbije jaren al tientallen internationale klanten te verleiden.

Voor d!nk opent de Co-sell Ready-status de deur naar een samenwerking met de Amerikaanse multinational. Eric Martens, Partner Development Manager bij Microsoft: “Met het Co-sell Ready programma willen we innovatieve software-oplossingen onder de aandacht brengen van onze verkoopteams in de hele wereld.”

Softwaremaker d!nk, opgericht in 2010, wil met slimme, interactieve sales-oplossingen ervoor zorgen dat verkopers meer tijd kunnen besteden aan hun klanten en dus meer kunnen verkopen. Jan Dheedene, oprichter en ceo van d!nk, is verheugd: “Het partnership met Microsoft is een enorme opportuniteit voor groei bij grote klanten in nieuwe markten.”

Naadloze integratie met Microsoft

SalesMatik kan makkelijk geïntegreerd worden met de bedrijfs- en kantoortoepassingen van Microsoft. “Klanten willen geen lange integratie-trajecten, maar zoeken oplossingen die nauw aansluiting bij hun bestaande platformen”, aldus Jan Dheedene. “SalesMatik voegt een mobiele en interactieve dimensie toe aan de toepassingen voor sales die ze gewend zijn, zoals Dynamics en Office 365. Het partnership met Microsoft zet dit voordeel extra in de verf.”

Het co-sell ready-programma zorgt ervoor dat SalesMatik nu ook wordt opgenomen in de AppSource catalogus en de Azure Marketplace van Microsoft. Zo krijgen geïnteresseerde bedrijven makkelijk toegang tot de software en genieten ze een gratis proefperiode.

Eric Martens: “De Co-sell Ready status kan je enkel verkrijgen als de oplossing voldoet aan een aantal administratieve, commerciële en technische vereisten. We willen zeker zijn dat het totale plaatje klopt alvorens we oplossingen toelaten tot het programma.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.