Bedrijvenpark Nieuwmoer in Essen_Jeni Real Estate Foto: Jeni Real Estate

Turnhouts Jeni Real Estate ontwikkelt bedrijvenpark in Essen

TURNHOUT – Jeni Real Estate pakt in Essen uit met het nieuwe bedrijvenpark ‘Nieuwmoer’. De Turnhoutse projectontwikkelaar is niet aan zijn proefstuk toe in die Antwerpse gemeente, want eerder ontwikkelde Jeni Real Estate al bedrijvenpark Rijkmaker.

Aan de Nieuwmoersesteenweg in Essen ontwikkelt Jeni Real Estate een nieuw bedrijvenpark van zo’n 10.050 vierkante meter, waarop twee bedrijfsverzamelgebouwen komen met twintig bedrijfsunits vanaf 220 vierkante meter. De werken beginnen deze lente, maar de verkoop is wel al gestart. Er zijn op dit moment nog zestien van de twintig bedrijfsunits beschikbaar.

“Die units zijn steeds samenvoegbaar. Ideaal voor extra opslag, productie, kantoren en showrooms, volledig op maat van ieders verwachtingen en onderneming”, verklaart Kristof Van den Brande, algemeen directeur van Jeni Real Estate. “Wij creëren gebouwen die hun investering meer dan waard zijn. Bedrijfsgebouwen waar je door een mooie mix aan functionaliteit, omgeving en duurzaamheid de ruimte vindt om succesvol te ondernemen.”