Nieuws Kempen Turnhouts ondernemerskoppel zet Hollywood op stelten

Turnhouts ondernemerskoppel zet Hollywood op stelten

Turnhouts ondernemerskoppel zet Hollywood op stelten

De 'gewraakte' garagepoort van de flamboyante Sebastian Yotta.

De ‘gewraakte’ garagepoort van de flamboyante Sebastian Yotta.

Diana Delgouffe en Peter Van Tilborg van het wrappingbedrijf 2Wrap.com zijn ongewild betrokken in een verhaal dat Hollywood al enkele weken in de ban houdt. Voor een Duitse klant bekleedden ze zijn garagepoort met een opvallende foto waarop die protserig staat afgebeeld met zijn vrouw en hun hond. Dit, samen met de wilde feestjes die in de mansion zouden worden gehouden, doet de goegemeente steigeren. “Wie had gedacht dat we na amper zes maanden hier in LA al zo mee in de belangstelling zouden staan”, vertelt Diana Delgouffe aan de telefoon.

Diana en Peter verkasten afgelopen voorjaar naar Malibu Beach om er naast hun bedrijf in Turnhout, een tweede vestiging op te zetten. Met 2wrap.com USA richten ze zich op de luxury cars, maar pakken net zo goed je yacht en helikopter in met vinylfolie.

“Op een charity event leerden we de Duitser Bastian Yotta kennen die ook nog maar pas in de Hollywood Hills is komen wonen”, start Diana het verhaal. “Ons eerste project voor hem was het wrappen van zijn Rolls Royce in Alligator Skin, gecombineerd met brushed bronze. Hij wou namelijk iets extreem. Verder deed hij een beroep op ons om zijn logo aan te passen en opvallende naamkaartjes te maken, die eruit zien als een bankkaart. In een zotte bui vroeg hij ons om ook zijn garagepoort te wrappen, wat in vergelijking met auto’s een eenvoudige klus is.”

Hek van de dam
“Een week later belde hij om te zeggen ’s avonds naar het nieuws te kijken. De zondag voordien was er een pool party geweest met dames in bikini. De combinatie van de sprekende foto op de garagepoort en de wilde verhalen over de party choqueerden de buurt en ze deden hun verhaal op tv.” Vanaf toen was het hek van de dam. Nationale en internationale media pikten het verhaal op, dat intussen over de hele wereld is verspreid. Ook de foto’s die Yotta post via Instagram, vliegen de wereld rond. “En telkens met onze garagepoort”, lacht Diana, die blij is met al die aandacht.

En het verhaal is nog niet gedaan. “Sebastian is in onderhandeling voor een reality-reeks op tv, het zou kunnen dat het al is getekend. Intussen zijn we klaar met het design van zijn tweede Rolls, die wellicht voor nog meer commotie zal zorgen. ‘This is just the beginning’, fluisterde hij ons onlangs toe. ‘En ik sleur jullie overal in mee’.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer