Jeni Real Estate

Turnhouts vastgoedontwikkelaar trekt externe expertise aan

Jeni Real Estate staat middenin een forse groeifase met een enorme uitbreiding van het team. Huidig ceo Geert Van Stappen wil de handen vrijhouden voor de groeistrategie van zijn vastgoedbedrijf en zijn groep Jeni Invest en heeft daarom recent met Stijn Wouters als CFO nieuwe expertise aangetrokken in zijn team.

Er staan bij Jeni Real Estate uit Turnhout een heel aantal belangrijke semi-industriële en residentiële ontwikkelingen op de planning. In het verleden situeerden deze zich voornamelijk in de provincie Antwerpen, maar vandaag liggen er projecten op tafel die zich situeren over heel Vlaanderen en Wallonië.

Jeni Real Estate telt vandaag een team van 13 gedreven experten die het bedrijf dagdagelijks ondersteunt in haar ambiteuze plannen. Recent kwam Stijn Wouters aan boord als CFO van de groep Jeni Invest.

Stijn Wouters startte zijn carrière bij Deloitte waar hij als business consultant familiebedrijven en KMO’s (voornamelijk actief in de bouwsector en projectontwikkeling) ondersteunde op vlak van management rapportering en interne processen. De voorbije drie jaar kreeg de Stijn de kans om zijn ervaring als finance & operations manager uit te bouwen bij Creative Cooling Group, een deelname van Heylen Group.

Stijn Wouters zal de leiding van de finance afdeling van de groep en van de vastgoedtak binnen de groep op zich nemen. Hij zal nauw samenwerken met ceo Geert Van Stappen en algemeen directeur Projectontwikkeling Kristof Van den Brande.

“Vanuit mijn verleden bij Deloitte was ik reeds enkele jaren geleden in contact gekomen met Jeni Real Estate en Geert van Stappen. Dat onze paden opnieuw kruisen kan haast geen toeval zijn. Ik kijk er naar uit om mij vol overgave op deze nieuwe uitnodiging te storten", aldus Stijn Wouters.

Jeni Invest nv is een familiale holding actief in diverse sectoren via eigen bedrijven in vastgoed en projectontwikkeling met als brand Jeni Real Estate en via deelnames in o.a. Buildmat, Deschacht, Go4jobs, Meet Roger, WKeukens en Adelante House Espana.