Nieuws Kempen Turnhoutse maakt admin ‘fun’

Turnhoutse maakt admin ‘fun’

Turnhoutse maakt admin ‘fun’

Karo Lambregts is 22, pas afgestudeerd, en vond niet de juiste uitdaging in haar eerste job. Geïnspireerd door het ondernemerschap van haar ouders, zet ze zelf haar eerste stappen als zelfstandige. Ze biedt met Funadmin administratieve ondersteuning voor KMO’s.

 

 

Dat er nood was aan freelance administratieve ondersteuning, wist ze vanuit de onderneming van haar ouders. Karo is de dochter van Jan Lambregts en Annick Swaans, van het Turnhoutse accountantskantoor Lambregts & Robben. “Voor KMO’s en kleine bedrijven is er administratie te doen, maar niet genoeg om hiervoor iemand aan te werven. Toch is de nood hoog, wisten mijn ouders vanuit hun kantoor.”

Multi-inzetbaar

“Ik studeerde Bedrijfsmanagement, optie KMO en ondernemen, en studeerde als eerste lichting af aan deze nieuwe richting. Het is een brede opleiding. Met Funadmin wil ik ook administratieve ondersteuning in de brede zin van het woord aanbieden. Het kan gaan van voorbereiding van de boekhouding tot betalingen opvolgen. Ik wil een antwoord bieden op de noden van klanten.”

Pakket voor Lambregts & Robben

Vanuit Lambregts & Robben kwam al de vraag om een pakket uit te werken. “Het accountantskantoor van mijn ouders werkt met een digitale boekhouding. Sommige klanten voelen zich nog niet klaar om hier in te stappen. Daarom werk ik nu een formule uit om, zodat ze samen met Funadmin de eerste stappen hierin kunnen zetten.”

“Starten is niet zo moeilijk”, zegt Karo nog, “gewoon een BTW-nummer aanvragen. Maar ik zit thuis natuurlijk – en gelukkig – bij de bron.”

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Patrick D. 2021-01-16 12:10:40

Suc6 Karo, met evenveel grinta als je ouders komt het helemaal goed !

Jan V. 2021-01-13 07:49:14

Proficiat Karo , een initiatief met veerkracht. Veel succes !

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.