Nieuws Kempen Turnhoutse Pluimen voor Het Nest, Domus Caseï en Rockin’ Around Turnhout

Turnhoutse Pluimen voor Het Nest, Domus Caseï en Rockin’ Around Turnhout

Turnhoutse Pluimen voor Het Nest, Domus Caseï en Rockin’ Around Turnhout

DSC_1958Op een nieuwjaarsreceptie bij Pauwels Print & Mail heeft Unizo Turnhout zaterdagavond de jaarlijkse Pluimen uitgereikt. Dat is een onderscheiding voor verdienstelijke ondernemers in de stad.

Voor de KMO’s gaat de Pluim naar Brouwerij Het Nest, die vorig jaar de deuren opende en voortaan in de eigen brouwerij hun bieren brouwt. “Ze leggen sterk de link met de speelkaarten en Turnhout. Bovendien zijn het jonge ondernemers die er volledig voor gaan”, motiveert voorzitter Flor Joosen de toekenning. In de categorie ‘Bedrijf in de stad’ wint Domus Caseï een Pluim. “De kaasspeciaalzaak verhuisde recent van de Herentalsstraat naar de Patersstraat en breidde uit met een degustatieruimte”, weet Joosen. “Intussen heeft de zoon de zaak helemaal in handen genomen. Een volgende generatie dus.”

Met Rockin’ Around Turhout bekroont Unizo Turnhout ook een event dat jaarlijks veel volk naar Turnhout lokt. Aanvankelijk zou het rock ’n roll-weekend in 2015 niet meer doorgaan, maar uiteindelijk besliste de organisatie om toch verder te doen. “Ze brengen sfeer in de stad en versterken mee het imago van Turnhout”, aldus nog Flor Joosen.

Dat er naast de uitreiking van de Pluimen ook nog uitgebreid werd geklonken, bewijst deze fotoreeks van Mia Uydens.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Meerhout, Mol
Meerhout

Zoon stapt mee in uitvaartbedrijf

Uitvaartverzorger Ann Schillebeeckx heeft afgelopen weekend haar nieuwe aula in Meerhout voorgesteld aan het grote publiek. In aula Veldpoort kunnen… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer