Nieuws Kempen Turnhoutse pop-up toont wat styling voor een bedrijf kan betekenen

Turnhoutse pop-up toont wat styling voor een bedrijf kan betekenen

Turnhoutse pop-up toont wat styling voor een bedrijf kan betekenen

keekaroopandmiekeBegin mei neem Keekaroo! tijdelijk zijn intrek in het Merodecenter in Turnhout. Met haar bedrijfje en het project Instant Stories wil Mieke Vermeiren uit Merksplas bedrijven tonen wat styling voor hen kan betekenen. Tegelijk pimpt ze het leegstaande pand tot een co-working space. “Ik heb een artistieke achtergrond en wil me met deze pop-up op het commerciële pad begeven”, zegt de zaakvoerster. Ze krijgt hiervoor de medewerking van ‘Turnhout Pops Up’.

“Turnhout Pops Up ondersteunt mensen die een idee hebben voor een winkel en dat idee willen uitproberen in een veilige omgeving”, zegt Dien Haemhouts van de Dienst Locale Economie. “Op die manier stimuleren we het lokale ondernemerschap. Wat Mieke Vermeiren van Keekaroo! doet, sluit perfect aan bij dat idee. Enerzijds krijgen creatieve ondernemers in haar pop-up pand de kans zich te profileren of te netwerken, anderzijds kan Keekaroo//styling stories een meerwaarde zijn voor gevestigde Turnhoutse bedrijven.”

Bedrijven een gezicht geven
“Bij styling denken veel mensen aan hippe outfits of modieuze kapsels. Of aan grafische vormgeving”, beseft Mieke Vermeiren. “Maar Keekaroo! richt zich op styling voor bedrijven. Wij geven ondernemingen een gezicht. Beursstanden, kantoorruimtes, food trucks,… een onderneming komt op verschillende manieren naar buiten. Keekaroo! stylet het verhaal dat een bedrijf op die plaatsen wil vertellen.”

“Ik nodig ondernemingen uit om in mei binnen te springen als ze een project hebben dat gestyled moet worden. Samen met de andere creatieve co-workers werk ik dan een concept uit op papier. Dat is gratis, en als er interesse is, kunnen we het project ook uitvoeren, natuurlijk.”

“Voor mij is dit project een opportuniteit om een vorm van dynamiek teweeg te brengen in Turnhout. Samen met andere creatieve ondernemers hoop ik te kunnen bijdragen aan een positieve uitstraling naar buiten toe. Een bewuste keuze is ook het Merodecenter, niet bepaald een trekpleister momenteel.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer