Nieuws Kempen Turnova krijgt Action-vestiging

Turnova krijgt Action-vestiging

Turnova krijgt Action-vestiging

TURNHOUT – De invulling van de Turnova-site begint vorm te krijgen. Eind november zal ook winkelketen Action er een nieuwe vestiging openen. De budgetvriendelijke winkel vestigt zich naast de nieuwe Albert Heijn.

Action opent een tweede vestiging in het centrum van Turnhout. De bestaande winkel aan de Steenweg op Gierle blijft ook open. Daar wil de retailer zich vooral focussen op mensen van buiten Turnhout die met de wagen tot aan de winkel willen komen. De nieuwe winkel in Turnova wordt zo’n 12.000 m² groot. Action rekent op 6.000 bezoekers per dag.

Invulling winkelpanden

Zo geraakt de Turnova site stapje voor stapje ingevuld tegen de ‘grote opening’ die is voorzien voor maart 2020. Over de bestemming van die winkelpanden is de voorbije jaren vaak schamper gedaan, omdat Heeren -initiatiefnemer achter Turnova- geen namen wilde bekendmaken. Toch lijkt het er nu op dat hij in zijn opzet zal slagen.

Albert Heijn ging er op 12 september open en ook hotel Corsendonk in het oude postgebouw draait intussen op volle toeren. Een afdeling van de bank BNP Paribas Fortis heeft zijn kantoren al naar de Turnovatoren verhuisd. Op de eerste verdieping, boven Albert Heijn, komt volgende maand de fitnessketen NRG. De fitnesszaak is eind september gestart met de abonnementenverkoop. En over enkele dagen opent het langverwachte restaurant Hert van topchef Alex Verhoeven op de bovenste verdieping van de toren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.