Nieuws Kempen TV PLUS gaat nationaal

TV PLUS gaat nationaal

TV PLUS gaat nationaal

Schermgezichten Maarten Cox en Sarah De Backer hebben een dagelijks programma op de zender. Daarnaast maken ook heel wat ervaren mediafiguren hun opwachting: Guy De Pré, chef Alex Hanbuckers, Martine Prenen, tv-dokter Sofie Lemmens, Familie-actrice Margot Hallemans, en Ise De Vis.

Het initiatief voor dit nieuwe themakanaal komt van verschillende mediabedrijven. “We werken samen met ervaren programmamakers, mediaconsultants en een in-house productieafdeling voor het maken van boeiende, spraakmakende programma’s en reportages, volledig in eigen beheer, waardoor we de kijker uitsluitend Vlaamse content aanbieden en daardoor zijn we een volwaardig, uniek alternatief voor de uitgebreide internationale en anderstalige programmatie”, klinkt het bij de initiatiefnemers.

Telenet-kijkers kunnen op Kanaal 40 kijken naar het gratis themakanaal TV Plus.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.