Nieuws Kempen Twee Kempense bedrijven behoren tot Fast50

Twee Kempense bedrijven behoren tot Fast50

Twee Kempense bedrijven behoren tot Fast50

deloitte_fast_50Deloitte maakte de genomineerden bekend voor Deloitte Technology Fast50, een onderscheiding die de snelstgroeiende technologiebedrijven in ons land bekroont. Daarbij zijn ook twee Kempense bedrijven: UBench uit Turnhout en Intracto Group uit Olen.

UBench biedt de autowereld een internetplatform dat alle mogelijke partijen die betrokken zijn bij de wagen en de mens onderling verbindt: leasemaatschappijen, experten, garages, verzekeringsmaatschappijen, autoconstructeurs en pechverhelpers. Doel: de bestuurder van de wagen zo snel mogelijk ontzorgen wanneer de auto service vraagt of niet meer mobiel is. Het bedrijf werd in 2004 opgericht.

Intracto Group ondersteunt nationale en internationale merken en organisaties op vlak van online marketing, waarbij in het bijzonder ingezet wordt op e-commerce. CEO Pieter Janssens startte het bedrijf op in 2005 tijdens zijn studies en liet Intracto door een aantal strategische overnames uitgroeien tot een team van momenteel 45 mensen.

Zowel Intracto als UBench werden vorig jaar genomineerd voor de Willen Winnen award van Jong Voka Kempen. Intracto sleepte die toen in de wacht.

Die ranking met de vijftig snelst groeiende techbedrijven van de Benelux wordt jaarlijks bekendgemaakt. Selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar. De deelnemers worden beoordeeld op basis van omzetgroei, innovatie en ontwikkelde technologie.

De Fast 50 Belgian ranking wordt voor de eerste keer in België georganiseerd door Deloitte in samenwerking met ING, Euronext en Fortino. Deloitte wil met deze Fast50 de winnaars aanmoedigen en hen een internationale etalage aanbieden, waardoor ze in de kijker lopen bij investeerders, klanten en andere interessante contacten.

Op 22 oktober 2014 vindt in Brussel de award ceremonie van de Belgische editie plaats en weten we of onze Kempense bedrijven doorstoten naar de internationale competitie die met alle laureaten wordt gehouden.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel, Herentals
Geel

7 faillissementen in de regio

De ondernemingsrechtbank van Turnhout heeft zich ook deze dinsdag gebogen over de faillissementen. Op de lijst staan 7 bedrijven die… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer