Nieuws Kempen Twee kleine bedrijfsbranden op een dag

Twee kleine bedrijfsbranden op een dag

Twee kleine bedrijfsbranden op een dag

MEERHOUT/HERENTALS – Tijdens dezelfde dag is het bij twee bedrijven in de Kempen beginnen te branden. Het vuur was in beide gevallen gelukkig snel onder controle en er zijn geen slachtoffers.

Bij de firma Steven Van Roy aan Hannekenshoek in Herentals is maandagmiddag rond 15u brand ontstaan in de kelder van het bedrijf. Die ontstond vermoedelijk door een technisch defect aan een hogedrukreiniger. De medewerkers van het bedrijf hadden de situatie al onder controle toen de brandweer ter plaatse kwam. De firma Van Roy is gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen van graafmachines.

En om half zes ’s avonds is het beginnen te branden bij Lucas Creativ aan de Molsebaan in Meerhout.

De hulpdiensten zijn snel ter plaatse, maar de brand zorgt wel voor een grote rookontwikkeling. Uit voorzorg is aan de bevolking gevraagd om ramen en deuren in de omgeving te sluiten. Er zijn geen slachtoffers en er is geen gevaar geweest voor de omgeving. De bluswerken duren nog de hele nacht duren.

Lucas Creativ is een grote keten van inlijstingen en alle kunstenaars-, creatieve en hobbymaterialen. De vestiging in Meerhout is een winkel en het verdeelcentrum voor veertien winkels in Vlaanderen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer