Jobbeurs Cartamundi Foto: Bert De Deken

Twee Turnhoutse bedrijven zoeken samen naar 40 nieuwe werknemers

De Turnhoutse bedrijven Cartamundi en Van Genechten Packaging organiseren samen een jobdag op donderdag 6 juni. Die dag hopen ze veertig nieuwe werknemers te vinden. HR-dienstverlener Tempo-Team staat in voor de organisatie.

Cartamundi en Van Genechten Packaging hebben wel wat gemeen. Het zijn internationale bedrijven met een rijke geschiedenis, gespecialiseerd in de grafische wereld en gericht op focus en innovatie. Beide bedrijven zijn ook niet ver van elkaar gevestigd.

Ze zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die ook nog eens gelijkaardige profielen hebben: offset-drukkers, technische operatoren, onderhouds- en storingstechnici. Deze moeten een veertigtal werknemers die binnenkort met pensioen gaan, kunnen vervangen. Bij Cartamundi gaat het om 25 vacatures, bij Van Genechten Packaging zijn ze op zoek naar vijftien nieuwe medewerkers. Een technische scholing is niet vereist. “Belangrijk is dat kandidaten een goed technisch inzicht en de juiste mentaliteit hebben”, zegt Johan Jaubin, technisch directeur van Van Genechten Packaging. “Ze worden bij ons opgeleid.”

De jobdag op 6 juni vindt plaats op 10 en 16 uur. Meer info krijg je bij Tempo-Team.