Nieuws Kempen Tweede EMEA-award voor VanRoey.be

Tweede EMEA-award voor VanRoey.be

Tweede EMEA-award voor VanRoey.be

De Kempense IT-dienstverlener VanRoey.be heeft voor de tweede keer dit jaar een EMEA award in de wacht gesleept, een internationale business Award.

Tijdens het BigDogs EMEA event van Ruckus Networks in München werd VanRoey.be gelauwerd als Cloud Partner of the Year. VanRoey-medewerkers Hans Van Ballaer en Roel Van Looy mochten de award in ontvangst nemen.

Partners VanRoey.be en Ruckus

VanRoey.be werkt al jaren met de producten van Ruckus Networks, een Amerikaanse leverancier van bedrade en draadloze netwerkoplossingen voor organisaties. “Al enkele jaren zetten we sterk in op Ruckus”, licht Hans Van Ballaer toe. “Als resultaat behaalden we het maximale niveau van partnership en certificaten en bijgevolg plaatsen we vandaag Ruckus netwerken in de meest uitdagende omgevingen zoals scholen, ziekenhuizen, hotels en grote organisaties. Een kers op de taart was het project dat we recent bij Schoenen Torfs realiseerden. 75 Vestigingen werden voorzien van WiFi met een cloudbeheer platform. Het is een fijne erkenning voor het harde werk en de indrukwekkende verwezenlijkingen. En of we trots zijn!”

Trots

Ook Roel Van Looy is trots: “Ik kan het haast zelf niet geloven, onze tweede EMEA award dit jaar is binnen! We bewijzen keer op keer dat wanneer we inzetten op technologie waarin we zelf sterk geloven, we hoge toppen scheren. Trust your instincts, gefundeerd op bergen kennis en ervaring. Wat dat betreft, wil ik ons salesteam en onze engineers enorm bedanken voor hun inzet en eindeloze honger naar kennis! Ook wens ik onze klanten te bedanken voor het vertrouwen in onze mensen.”

In april ontving VanRoey.be nog de EMEA Growth Partner Of The Year award.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.