Nieuws Kempen Tweede locatie en nieuwe leiding voor Easy Systems

Tweede locatie en nieuwe leiding voor Easy Systems

Tweede locatie en nieuwe leiding voor Easy Systems

HERENTALS/GEEL – Easy Systems, een bedrijf uit Herentals dat transportsystemen, aluminium constructies en andere logistieke oplossingen maakt en implementeert, opent een tweede stek in Geel. Bovendien verschuift de zakelijke leiding naar Wim Vandewijer, zodat CEO David Taverniers opnieuw de verkoop voor zijn rekening zal nemen.

Easy Systems groeit sterk en daarom werd al een tijdje uitgekeken naar een bijkomende locatie. Het oog is gevallen op een ruim en modern bedrijfsgebouw in Geel, waarin de afdelingen voor engineering en productie zullen ondergebracht worden. Herentals blijft het hoofdkantoor, waar onder meer het magazijn is gevestigd.

De groei houdt tevens een versterking van het personeelsbestand in. Niet alleen worden er nog extra mensen gezocht, zoals ervaren tekenaars en techniekers, ook de structuur aan de top ondergaat een optimalisatie. CEO David Taverniers keert terug naar de roots, en zal instaan voor de sales bij Easy Systems. De bedrijfsleiding komt nu in handen van Wim Vandewijer. “Ik kijk ernaar uit om 25 jaar aan ervaring in productie-omgevingen van grote technologische bedrijven, in te zetten bij Easy Systems”, zegt hij. “Vooral de korte afstand tot eigen mensen en de klanten spreekt me enorm aan”, besluit Vandewijer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.