Nieuws Kempen Tweede vestiging voor Goelen & Gaukema

Tweede vestiging voor Goelen & Gaukema

Tweede vestiging voor Goelen & Gaukema

Het personeelsadviesbureau Goelen & Gaukema uit Vosselaar opent een tweede kantoor, en trekt hiervoor de provinciegrenzen over. Het vindt een stek in Paal-Beringen.

Goelen & Gaukema legt de klemtoon op ‘softe’ HR-ondersteuning voor zowel profit als non-profit organisaties. De focus van het adviesbureau ligt op werving en selectie, met ook assessment en development.

Actieterrein vergroten

Het tweede kantoor komt in de gebouwen van The Fungroup in Paal-Beringen.  “De laatste jaren groeiden we gestaag en ontvingen we meer en meer aanvragen uit Limburg. Lokale verankering is nodig om dichter bij onze klanten te staan en om een goede dienstverlening te kunnen geven”, zegt zaakvoerder Pieter Gaukema. “We kozen voor Paal-Beringen als uitvalsbasis  omwille van de centrale ligging. Zo willen we ons actieterrein vergroten en de Limburgse bedrijven beter bedienen en ondersteunen”.

Flexwerkplek

“Deze tweede vestiging dient ook als flexwerkplek voor onze collega’s. Naast online thuiswerk – waar we al voor de crisis sterk op inzetten – zien we dat flexibel werken vandaag belangrijker is geworden”.

Goelen & Gaukema is 25 jaar geleden opgericht door Guy Goelen, en in 2018 aangesterkt met Pieter Gaukema als vennoot.“Onze missie blijft het inspireren en begeleiden van ondernemingen en organisaties bij de uitbouw van een succesvol personeelsbeleid.” Goelen & Gaukema HR Partners telt naast de 2 zaakvoerders nog 7 medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Beerse, Turnhout
Beerse

5 jaar Kempenjob

BEERSE – Kempenjob bestaat 5 jaar. Kempenjob is een online platform waar vacatures uit de streek worden gedeeld. In 5… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.