Jumelle Interior De tweelingzussen Leen en Lies Gram zijn samen met uitbaters Jef en Peggy klaar voor de opening van de tweede vestiging van Jumelle Interior in Vosselaar, het voormalige Goe Decor. — © Bart Van den Langenbergh

Tweelingzussen geven interieurzaak Goe Decor nieuwe start als Jumelle Interior

De tweelingzussen Leen en Lies Gram (46) van interieurzaak Jumelle Interior in Herentals starten een bijkomend avontuur in Vosselaar. Ze heropenen vanaf vrijdag 31 mei de verf-, behang- en gordijnenwinkel Goe Decor op de Antwerpsesteenweg onder de vlag van Jumelle. “Wij zijn heel dankbaar dat Jef en Peggy aan boord blijven als uitbaters”, zeggen ze.

Goe Decor langs de drukke Antwerpsesteenweg in Vosselaar neemt vanaf vrijdag een doorstart onder de naam Jumelle. De verf-, behang- en gordijnenzaak bestaat al meer dan 35 jaar. De tweelingzussen Leen en Lies Gram van interieurzaak Jumelle Interior in Herentals zien veel potentieel in de bekende winkel in Vosselaar en openen daar een tweede vestiging van Jumelle. De naam Jumelle is Frans voor tweeling.

“De overname is voor ons zelf een grote kans”, legt Leen Gram uit. “Ons werkdomein beperkt zich momenteel tot de regio Herentals en misschien nog tot in Tielen of Gierle, maar daar stopt het meestal. Omdat er in de buurt van Vosselaar en Turnhout amper gelijkaardige winkels zijn, konden we dit niet laten schieten.”

Naai-atelier

Het is voor de nieuwe zaakvoerders niet de bedoeling om het tweede filiaal van Jumelle om te toveren tot een echte interieurzaak zoals dat in de Zandstraat in Herentals het geval is. “De vestiging in Vosselaar blijft een speciaalzaak voor verf, behang en gordijnen, maar we leggen wel eigen accenten. Voor echt interieuradvies en totaalinrichtingen verwijzen we klanten wel door naar onze showroom in Herentals”, zegt Lies Gram. “We krijgen er met deze zaak ook een eigen naai-atelier bij. De vaste naaister blijft gordijnen stikken en allerlei interieurtextiel zoals kussenslopen maken. Dit betekent een enorme meerwaarde. Het is een uitzonderlijke kwaliteitsgarantie om in eigen beheer raamdecoratie te kunnen maken.”

Klanten kunnen bij Jumelle Interior in Vosselaar nog altijd terecht voor verf, behang en gordijnen. Foto: Bart Van den Langenbergh

Kwaliteit

Heel belangrijk voor Jumelle is dat Jef (61) en Peggy (58) als bekende gezichten in het dorp de aanspreekpunten blijven in de winkel in Vosselaar. “We zijn heel dankbaar dat ze dit verder willen blijven doen. Jef en Peggy zullen de kwaliteit blijven uitdragen”, leggen de zaakvoerders uit. “We hebben onze tweede zaak de voorbije weken iets huiselijker gemaakt en ook een nieuw likje verf gegeven. We lieten ook nieuwe gevelreclame aanbrengen.”

Jumelle Interior werd twaalf jaar geleden opgestart en opende zeven jaar geleden de eerste winkel op de Grote Markt in Herentals. Drie jaar geleden verhuisde de interieurzaak van de zussen naar het pand van voormalige kledingwinkel Goris in de Zandstraat in Herentals.